xanderz posted on 7-2-2014 01:04 AM

Kini sudah ada robot bersolat ciptaan orang Iran!

SSNR06bZDR0

p/s anak2 suda ada mainan yang 'shariah compliant' gitu {:thumbo Last edited by xanderz on 7-2-2014 01:04 AM

Bedah.Cun posted on 7-2-2014 01:05 AM

Robot syiah, mane bace selawat Ali die mase tahiyat akhir? {:1_550:}

kasijelaya posted on 7-2-2014 01:07 AM

robot haram

koondoor posted on 7-2-2014 01:18 AM

Badan gorila, kepala kotak. Deng.... huduh sungguh.

APOLLYON posted on 7-2-2014 01:58 AM

Manfaatnya kepada umat Islam sejagat?

BoogieChild posted on 7-2-2014 03:27 AM

sembahyang tapi tak ambik air sembahayang macam mana? ikut kiblat ke tu?

miss_baby posted on 7-2-2014 04:34 AM

badan gorila :lol:

din_atos posted on 7-2-2014 04:38 AM

Adeh... Utk apa kegunaan ni....

kucingTomey posted on 7-2-2014 05:17 AM

Ahhh sudah..processor untuk robot ni mesti yahuddi punya ...yahudi menghina islam? Wallahualam

wawantow posted on 7-2-2014 07:02 AM

ni robot sesat , kata ahli sunnah wal jamaah mesia:lol:

gaara_X posted on 7-2-2014 07:47 AM

robot syiah pun ada?????

pakwetizzaqyah posted on 7-2-2014 08:10 AM

ibrahim ali kata all muslims in the world put hope on iran... TUN kata biar la iran nak buat senjata nuklear 2 3 bijik amerika sibuk buat apa... skarang syiah menjadi2 ...macai2 dan lobai2 yg sibuk hentam syiah...lol

Simunggu posted on 7-2-2014 08:14 AM

kalau aku lah....kalau Iran nak buat senjata nuklear biar lah...negara lain kenapa boleh....??

robot solat...apa yg salah pula....?

bangcak posted on 7-2-2014 08:16 AM

din_atos posted on 7-2-2014 04:38 AM static/image/common/back.gif
Adeh... Utk apa kegunaan ni....

untuk geng songkok kot?
jgn la songkok segi4 jadi trend kat perhimpunan nati :shakehead3:

clarizsa posted on 7-2-2014 08:17 AM

robot nk solat watpe?

Muntz posted on 7-2-2014 08:17 AM

Barbie bertudung ader tak? :o :o

azharuchan posted on 7-2-2014 08:48 AM

Muntz posted on 7-2-2014 08:17 AM static/image/common/back.gif
Barbie bertudung ader tak?

sedangkan model playboy bertudung pon ada, takat barbie bertudung tu apa la sgt, lain la kalo ba   bi bertudung...;P

a_gen2 posted on 7-2-2014 08:51 AM

robot syiah!! {:1_563:}{:1_563:}{:1_563:}

azharuchan posted on 7-2-2014 08:53 AM

pakwetizzaqyah posted on 7-2-2014 08:10 AM static/image/common/back.gif
ibrahim ali kata all muslims in the world put hope on iran... TUN kata biar la iran nak buat senjata ...

biasalah ummah2 ini...kalo ada kepentingan kt depa baru depa sokong...

cube ingat balik, masa zaman ahmadinejad yg mana Iran lah yg paling kuat menentang yahudi dan US..time tu punyalah iran dipuji melambung..negara islam yg berani bagai...

tup2, skrg ni dikata plak iran ni plak bersekongkol dgn yahudi melalui syiah dorg...

Leonarzi posted on 7-2-2014 08:54 AM

Ummah syiah termasuk vokuro bakal adalah penganut ajaran sesat...

kasijelaya posted on 7-2-2014 08:56 AM

din_atos posted on 7-2-2014 04:38 AM static/image/common/back.gif
Adeh... Utk apa kegunaan ni....

utk lenkali ikut manusia masuk sorga la
boleh servis manusia kat sorga
idea yg baik  {:1_132:}


a_gen2 posted on 7-2-2014 09:05 AM

harap robot ni diharamkan masuk Malaysia kerana jelas mrk cuba dakyah ajaran syiah kpd kanak2 ;P

shogun77 posted on 7-2-2014 09:05 AM

mcam2 la hai..:'(:'(

syiahhh2

Badut.Sarkas posted on 7-2-2014 09:07 AM

harap tiada yang wakilkan robot ni solat untuk dia..

dualchicks posted on 7-2-2014 09:40 AM

product syiah kowang kutuk..product yahudi kowang pakai siap puji lagi...mmg dasar pemikiran totok melayu macai's amat memalukan keturunan
Page: [1] 2
View full: Kini sudah ada robot bersolat ciptaan orang Iran!