MasPynocare posted on 11-4-2013 01:13 PM

no.20 posted on 10-4-2013 02:53 PM static/image/common/back.gif
mas, kat blog tu...masa mula2 makan pynocare tu bulan baper? skang dah baper bulan makan?

masa mula2 makan bula sept 2012...now dah nak masuk 8 bulan makan.

gambar kat blog pakai baju coklat tu yg nampak muka kusam n bintik2 brown tu dah masuk 2nd box i consume.
now masih makan lagi sebab ada sikit yg dlm kulit susah nak kluar.
yg ni org tak perasan sebab sapu bedak je dah hilang..kecik sangat.


MasPynocare posted on 11-4-2013 01:25 PM

poyohabis posted on 10-4-2013 02:07 PM static/image/common/back.gif
dah tak de keje nak buat kan...dulu rajin gak buat cup cake n cake...lepas tu pening pala pulak ma ...

poyohabis,
memang ur huby ni jealous la org nya.
bole demam tak gi kerja trkejut dengar wife nak gi gym.
ingat nak bagi smangat ya.

lawak betul...hahaha;P

poyohabis posted on 11-4-2013 02:20 PM

MasPynocare posted on 11-4-2013 01:25 PM static/image/common/back.gif
poyohabis,
memang ur huby ni jealous la org nya.
bole demam tak gi kerja trkejut dengar wife nak ...

tu la pasalnye...mcm israel menyekat palestin dah dibuatnye...nak pegi gym je pun adeh la...tah pe2 jer yg dia fikirkan...dah beranak pinak pun kan...tah pe2 jer...:L

misssayuri posted on 11-4-2013 03:46 PM

MasPynocare posted on 11-4-2013 01:10 PM static/image/common/back.gif
bole jugak nak try...sebab utk prevention dari awal2 lagi...
kalau nak tunggu 30an pun bole..
he ...

igtkn kak mas nk suggestkan mkn glow td..ngegehe..ok kak, sy rse mcm terjebak dah..ap2 hal sy gtau yer..nk blikan utk mak skali..vit c macam x memberi kesan je kt dia..hhu..nk kna tukarkan skincare die jgk ni gamaknya..muka mak da burn, walaupun jeragat da kurg x mcm dlu..:(

MasPynocare posted on 12-4-2013 11:59 AM

misssayuri posted on 11-4-2013 03:46 PM static/image/common/back.gif
igtkn kak mas nk suggestkan mkn glow td..ngegehe..ok kak, sy rse mcm terjebak dah..ap2 hal sy gtau ...

ok whaaps akak la ya atau sms...019 3839788

kalau skincarejgn pakai yg jenis peeling meeling tu, mula2 pakai memang la nampak lawa, lama2 akan jadi makin gelap muka.
baik pakai yg natural n elakkan yg banyak bahan2 kimia...esp...utk ur mom.

MasPynocare posted on 12-4-2013 12:01 PM

poyohabis posted on 11-4-2013 02:20 PM static/image/common/back.gif
tu la pasalnye...mcm israel menyekat palestin dah dibuatnye...nak pegi gym je pun adeh la...tah pe ...

hahahaha...tu namanya sayang wife terlebih...ye ke???????

dia takut la tu...isteri dia cantik sgt...kan dah makan colagen rumpai laut...kulit makin gebu..

ss8384 posted on 12-4-2013 02:38 PM

Tgk testimoni sne bne ke apa nma nye lupa muka2 dlm tu semua dh j mcm albino h pulak. Putih lesi mcm mayat pon ada.. Ngeri pak tgk.  Klau pyno n glow ni me confident hehehe

poyohabis posted on 12-4-2013 03:33 PM

MasPynocare posted on 12-4-2013 12:01 PM static/image/common/back.gif
hahahaha...tu namanya sayang wife terlebih...ye ke???????

dia takut la tu...isteri dia cantik s ...

tak de cantiknye pun kak biasa2 jer aku nie.....kalo cantik dah jadi model mcm nasha aziz tu...dia tu ya ampun cantik sungguh kulit dia...putih pink gitu...jeles tgk kulit dia cantik...

MasPynocare posted on 12-4-2013 07:03 PM

poyohabis posted on 12-4-2013 03:33 PM static/image/common/back.gif
tak de cantiknye pun kak biasa2 jer aku nie.....kalo cantik dah jadi model mcm nasha aziz tu...dia ...

ya lah tu...dah la cantik...rm pun banyak...tinggi lampai...adooiiiiiiiii
dah kemana2 kita ni berforum ya...dah lari tajuk pulak.


poyohabis posted on 13-4-2013 08:23 AM

MasPynocare posted on 12-4-2013 07:03 PM static/image/common/back.gif
ya lah tu...dah la cantik...rm pun banyak...tinggi lampai...adooiiiiiiiii
dah kemana2 kita ni ber ...

tak cantik lar akak...biasa2 jer...tak banyak duit pun...banyak perabihkan duit ada la:$...adeh lar...tp nasha aziz tu memang cantik ler..dia kaya saya org biasa kuli2 sahaja....wei kak memang dah ot sangat2 nie...kang tak pasal2 kene sound gan momod kang...

misssayuri posted on 15-4-2013 10:35 AM

MasPynocare posted on 12-4-2013 11:59 AM static/image/common/back.gif
ok whaaps akak la ya atau sms...019 3839788

kalau skincarejgn pakai yg jenis peeling meeling tu ...

okeh kak...num dirimu akan ku whatsup cpt2..hohoho

ok kak, my mom skg pkai bodyshop yg putih tu..ap bende tah namanya..shiso kot..tp skg da nk abes, sy igt mau carikan yg lain..haa..ni nak wasap2 ni..harap sudi mensuggest..:lol:

fazia.anaqah posted on 16-4-2013 11:37 PM

rs mcm nk let go je pynocare white yg sy amik skrg...sbbnya byk sgt tgh try produk ni...smpai kadang2 tu terskip plak...jadi,xleh nk bgtau exact result pynocare...sape2 nk try,boleh pm sy ye...

Hla posted on 24-4-2013 05:38 PM


Nak bagi result hari ni jeragat muka dah pudar dan ada yg dah mula nak hilang terkejut juga sebab selama ni tak perasan pagi tadi tgk jeragat yg pudar tu dah nak jadi colour putih yg lain lain dlm proses mmg baguslah pynocare tu saya makan pun tak habis pun 3 kotak baru 2 kotak lebih .

Terima pada Kak Mas pynocare:$

annehuda posted on 25-4-2013 04:49 PM

desirescarf posted on 19-2-2013 10:29 PM static/image/common/back.gif
hye, i nak tanya...ape beza pynocare n pynocare white...i pergi guardian dia ckp ade pynocare je...i ...

erm ape maksudnye parut kat kaki?

sy ade masalah parut kt kaki la.. eksiden dari form2 smpi skrang umur dh 29thn tak hilang2 pun :'( dah puas mcm2 ubat sapu losyen sy dh try tp tak hilang2 pun..

misssayuri posted on 10-5-2013 10:54 PM

okeh da beli dgn kak mas...minta2 semua ok..ap2 hal, sebarang perubahan akan diberitahu pd kak mas.. exclusive gitu..bole?? hahah

terima kasih kak mas sbb layan saya..bnyak tnya sy ni :lol:

madcatworld posted on 11-5-2013 10:05 PM

Tergoda dengan pynocare..check ade kkm semua yakin sket..product manufacture thailand eh kak mas?betulkan kalau salah..halal semua ada kan?

MasPynocare posted on 21-5-2013 11:13 AM

madcatworld posted on 11-5-2013 10:05 PM static/image/common/back.gif
Tergoda dengan pynocare..check ade kkm semua yakin sket..product manufacture thailand eh kak mas?bet ...

Company produk Australia,  tapi manufactured kat Thailand...betul la tu.
maybe buat kat thailand murah sikit hg kos...tapi dun wory cert halal ada...KKM pon ada.
Tengok blog akak...semua ada kat situ.

www.maspynocarewhite.blogspot.com


effara posted on 22-5-2013 11:14 AM

kengkawan yg dah try pynocare cane crita skang...
ade apa apa perubahan tak?

madcatworld posted on 6-6-2013 06:10 PM

br start guna beberapa hr yg lalu..awl sgt nak gtau kesan dia..will see in 2 months,,hopefully berkesan..if tak nanges duit abis camtu je :'(

puterihadi posted on 7-6-2013 08:15 PM

Sy pun baru consume around 2 weeks. masih awl utk bercerita keberkesanan. will up date later. sesape yg mkn pynocare white sila tampil utk berkongsi keberkesanan nya yer.

misssufia posted on 12-6-2013 08:18 AM

Assalamualaikum All ,

I ada satu set
     -  Glow  6 x 10 = 60s
     -  Pynocare(3box)  2 x 10 = 60s  

If ada sesiapa nak try or tambah stok boleh contact saya sufia..harga nak letgo sebab husband terlebih beli stok utk bulan nie..harga nak jual RM175 sekali dengan postage..boleh call/msg/whatsapp : 0192166664

*mmg sangat berkesan dan saya dah 3 1/2 bulan continue makan benda nie hehe...Thank's ;)

effara posted on 12-6-2013 01:46 PM

misssufia posted on 12-6-2013 08:18 AM static/image/common/back.gif
Assalamualaikum All ,

I ada satu set


sis...

if u dont mind.. share le ngn kiteorang gambo before n after..
skang ni sye dah consume PW baru sbulan lebih...dah 1 minggu makan utk kotak kedua..
utk jeragat kecik2 kat muka nih blom nampak lgi yang hilangnya..
just rasa kulit nih lembut n jerawat yang tetiba singgah seketul bawah dagu, cepat kecutnya..
tp meninggalkan tanda ler plk...




no.20 posted on 17-6-2013 03:45 PM

saya dah makan 2 kotak. masa masuk kotak ke2, perasan jeragat kat tangan makin pudar....pergelangan tangan saya kiri kanan mmg byk jeragat. tapi kat muka tak nmpk perubahan lagi
Page: 1 2 3 4 5 [6]
View full: PYNOCARE+GLOW SUPPLEMENT KULIT