Syayang posted on 6-7-2012 11:11 PM

IMPOSTOR - ASTRO BELLA 133

Post Last Edit by Syayang at 6-7-2012 23:13

http://1.bp.blogspot.com/__3XsIhSZEJg/S_B6L3Bjj2I/AAAAAAAAC1E/cXqkjzk7rq8/s1600/IMPOSTOR.jpg
[*]Sam Milby as Anthony Florencio - Handsome, successful, rich and has a good body-built. He's the president of one of the biggest land developers in the country. Anthony inherited his position from his parents that is why he has a thirst to prove himself, pushing him to be more focused with work making him a workaholic. Anthony never smiles and is too serious all the time. He's hot tempered but when it comes to his son, he mellows down easily.[*]Maja Salvador as Mariz Benitez-Florencio and Devina "Devin" Ventura (2nd)- A woman blessed with a lot of things: a beautiful face, a perfect figure, the popularity of a model and the wife of the president of a land developer company.[*]Melai Cantiveros as Devina "Devin" Ventura and Mariz Florencio (2nd) - Even though Devin is not endowed with physical beauty she is a smart woman. She is free spirited though sometimes clumsy. She is jolly and is not ashamed of the face that she was born with; her friends and family accept her for who she is. Devin is also a kind daughter and a loyal friend. She wears her clothes in a simple manner but she is a big fan of the model: Mariz Florencio. She sings a lot and is also a vendor at a market. A Fake Woman who will Borrow the love of Anthony to the real Mariz that she's pretending to be, She and Mariz are Challenged to the Win.[*]Jason Francisco as Popoy Calantiao - Happy-go-lucky, a nice friend, determined and one who has strong principles. Popoy is the best friend of Devin. He's playful, a joker but also a very down-to-earth person. Devin was his childhood friend. He became cheerful because of Devin that is why when she went missing he did not stop searching for her and kept hope alive in his heart that one day they would meet again. He's keeping a secret love for Devin.[*]Precious Lara Quigaman as Monique Benitez - A very determined and smart woman. She's beautiful and also gifted with a beautiful body. Monique is a perfectionist. She can be shallow and gets angry with unattractive people. She is also Mariz's older sister. She's the main villainess of the series

Syayang posted on 6-7-2012 11:15 PM

Post Last Edit by Syayang at 6-7-2012 23:19

HERO (SAM MILBY)& HEROIN..(MAJA SALVADOR)
http://dvdreview.biz/wp-content/plugins/RSSPoster_PRO/cache/7d22f_metro3.jpghttp://j.imagehost.org/0093/maja_impostor.jpg

Syayang posted on 6-7-2012 11:25 PM

Post Last Edit by Syayang at 6-7-2012 23:50

Their cute 'son'
http://memberfiles.freewebs.com/46/04/53240446/photos/izzy--kulilits/29648_393973706729_818851729_3984667_3269260_n.jpghttp://i56.tinypic.com/jpa648.jpg

Syayang posted on 6-7-2012 11:35 PM

Post Last Edit by Syayang at 6-7-2012 23:43

Cerita ni  tentang Anthony (Sam) yg dah berkahwin dengan Mariz ( Maja).  Mariz ni full package; kaya, femes and cantik.

Kemudian watak lain, Devina/Devin Ventura: Dia ni x cantik tapi baik hati dan pandai. Kawan and keluarga dia terima seadanya. Dia ni jugak die-hard fan Mariz.

Devina/ Devin ni ada best friend lelaki nama Popoy.

Ada  peristiwa akan menyebabkan Devin ni akan jadi Mariz dan terpaksa menyamar untuk jadi isteri Anthony and emak pada Joshua. Satu perkara yang Devin ni tak tahu, Mariz ni ada rahsia dengan suami dia.

Telenovela ni 90 episode. Dah main kat filipina tahun 2010.
kat Malaysia Astro Bella 133 pukul 10 pg, ulangan 6 ptg. Isnin- Jumaat..
:D
POV;
Aku ni jarang tgk telenovela filipina. Tapi so far aku tengok episod awal-awal drama ni very fast paced drama. Cepat je dorang dah bertukar. And sekarang si Devina ni dah jadi Mariz..Rasanya tak sampai 10 episode lagi.. tapi tak tahulah tgh2 cerita ni nanti.. ;P

chit_ana posted on 9-7-2012 09:58 PM

ala x amik pakej astro bella {:noseo

Syayang posted on 10-7-2012 12:29 AM

ala x amik pakej astro bella
chit_ana Post at 9-7-2012 21:58 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   Ada,kalau google (full drama)....  Tapi x de eng sub..:lol:

Syayang posted on 10-7-2012 09:51 PM

Post Last Edit by Syayang at 10-7-2012 21:55

http://www.youtube.com/watch?v=ulpR3tS21p8
Teaser in English

adiratna posted on 12-7-2012 02:42 PM

best cite ni..tp cite ni cam sama dgan cita LA USURPADORA la plak...

Syayang posted on 12-7-2012 06:21 PM

best cite ni..tp cite ni cam sama dgan cita LA USURPADORA la plak...
adiratna Post at 12-7-2012 14:42 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   Sama sebab watak utama menyamar, tapi jalan cerita and konflik lain..:lol:

Suchi posted on 18-7-2012 09:18 AM

Reply 4# Syayang


   bes gila cite ni wehh aku baru nak bukak benang baguslah hengko dah buka..setiap pg aku ngk kul 10 hehehe ulangan kul 6.sabtu ahad pun ade marathon ulangan..
hensem plak di anthony tu skrg ni depa dah berbaik2 tapi ade je gangguan bencinya...cemana lah kalo anthony tahu tu mariz palsuu:(

Suchi posted on 18-7-2012 09:20 AM

HERO (SAM MILBY)& HEROIN..(MAJA SALVADOR)
Syayang Post at 6-7-2012 23:15 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   kenapa lain lak muka anthony ni weh..aku ade cari cite ni kat youtube yg pinoy punyalah tertengok episod2 last..rasanya mariz yg sebenar masih idup sbb ternampak ade 2 lak muka yg sama ke aku salah nampak ke apa tak pastilah..hahaha saje spoiler sbb xsabar nak tahu seterusnya hihihihi

aQuA_dIaMoNd posted on 18-7-2012 10:42 PM

/^ Post Last Edit by .*? at .*?

/sCite ni best gler n romentikkk hokay iols mmg giler suke ngn sam milby since tgk dia blakon ngn kristine hermosa yg dia gemok mula2 tp syok ngn tintin tp tintin x layan dia smpi dia mjuk g obersea n dh kurus blk ensem bru tintin nk kawen ngn dia,best n impostor ni iols dh start follow cite ni dr mula mmg giler bestt suke ngn sam x kesahhh org kta dia gay ke haper yg pnting mantappp haha,maja saldavor ni pun comel yg amat tp cite ni mmg best klkar n romentik blebihan hokay kata 18sx ajer


(posted by mobile)

Syayang posted on 19-7-2012 09:32 PM

Reply 11# Suchi

Ha'ah... Aku ada cek gak.. Memang nanti Mariz betul tu akan muncul..hehe *Spoiler*

Syayang posted on 19-7-2012 09:34 PM

/^ Post Last Edit by .*? at .*?

/sCite ni best gler n romentikkk hokay iols mmg giler suke ngn sam ...
aQuA_dIaMoNd Post at 18-7-2012 22:42 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   Betul!! Sam ni memang hensem! Si MAriz ni pun comel je.. tapi aku menyampah tengok wardrobe si Mariz ni.. Asek pakai singlet and sluar pendek jah..Kalau g function pun baju die buruk bebenor..Macam tak sesuai dgn dia yg kononnya golongan elite..:lol:

aQuA_dIaMoNd posted on 19-7-2012 11:23 PM

IMPOSTOR - ASTRO BELLA 133

Reply 14# Syayang
Iols follow insta maja ni dia now rambut dh pnjg tantek bngat,sam ni akk dia pun actress filipine kn,n yg i tau gak dia ni bestpren ngn jericho rosales,ai mmg suke yg kulit ala2 depa dua ni x suke yg puth cam diether ocampo tu x best haha jambu giler


(posted by mobile)

aQuA_dIaMoNd posted on 19-7-2012 11:24 PM

IMPOSTOR - ASTRO BELLA 133

Reply 11# S ...
Syayang Post at 19-7-2012 13:32
erkkkk yer ker?eeee abes r mase tu mariz yg tipu dh tdo ngn sam ke lom?


(posted by mobile)

aQuA_dIaMoNd posted on 19-7-2012 11:31 PM

IMPOSTOR - ASTRO BELLA 133

Si mariz ni mmg suke pkai singlet jer kt umah seksi gler ko maner anthony x giler haha suke cara kalu tgk anthony pndg mariz ngn muke syakwasangka dia comel giler n mariz plak ayat yg asyik dia sebut 'overrrrr,'mmg klakar kooo,x abes2 overr jer dia sebut haha n lgk kalu.korg psan kalu tgk cite only u b4 cite ni gigih dorg dok kelamkn dada perlakon pompuan padahal x lh seksi si mariz,tp bile cite ni lepass jer cm nk terkeluar aset dia x paham tolll


(posted by mobile)

Suchi posted on 19-7-2012 11:54 PM

/^ Post Last Edit by .*? at .*?

/sCite ni best gler n romentikkk hokay iols mmg giler suke ngn sam ...
aQuA_dIaMoNd Post at 18-7-2012 22:42 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   apa anthony gay..tp dia cium mariz,usap2 nk main sekali tertendang kaki haha

aQuA_dIaMoNd posted on 20-7-2012 09:12 PM

IMPOSTOR - ASTRO BELLA 133




   apa anthony gay..tp dia cium mariz,usap2 nk main sekali tertendang kaki haha
Suchi Post at 19-7-2012 15:54
org kata lh dia gay tp syg kalu tol dh r encem bngat


(posted by mobile)

Syayang posted on 22-7-2012 12:05 AM

aQuA_dIaMoNd posted on 19-7-2012 11:23 PM static/image/common/back.gif
Reply 14# Syayang
Iols follow insta maja ni dia now rambut dh pnjg tantek bngat,sam ni akk dia pun ...

Maja ni memang cantik cuma pendek sikit..hehehehe..
And dia pun muda lagi, baru 24 tu..
pasni bole ganti kristine hrmosa tu sebab aku tak berapa minat dia belakon..hahaha

Syayang posted on 22-7-2012 12:07 AM

aQuA_dIaMoNd posted on 19-7-2012 11:24 PM static/image/common/back.gif
erkkkk yer ker?eeee abes r mase tu mariz yg tipu dh tdo ngn sam ke lom?



Tak sure plak yang tu sebab tengok skip2.. Tak de  eng sub..
:lol:

kalam78 posted on 24-7-2012 09:53 AM

wah2  ade   gak  geng   nie   best2   citer   tp selalu  sgt  termiss  jer   huhuhu ..
pa  episode  skrg  nie pon  entah ...  mmg  comei  si  mariz  ..  kecik   jer  bdan  dia ...

Syayang posted on 25-7-2012 11:27 PM

Last edited by Syayang on 25-7-2012 11:30 PM \n\nkalam78 posted on 24-7-2012 09:53 AM static/image/common/back.gif
wah2  ade   gak  geng   nie   best2   citer   tp selalu  sgt  termiss  jer   huhuhu ..
pa  episode  ...
Anthony, mak dia and best fren dia, popoy dah tahu yg Mariz sekarang tu Devin...:lol:
Julio (lover Mariz betul dah mati)...

P/s; Sekarang baru ep 18.. Tp aku rase laju gak plot dia. Ingat tgh2 nanti baru dia nak bgtau yg dia bukan Mariz..
Erm, agak2 ape lagi la plot yg akan keluar smpai ke 90 episod tu selain Mariz betul akan muncul..

kalam78 posted on 27-7-2012 01:03 PM

Syayang posted on 25-7-2012 11:27 PM static/image/common/back.gif
Last edited by Syayang on 25-7-2012 11:30 PM \n\n
Anthony, mak dia and best fren dia, popoy dah ta ...

la   dah  tahu  ker ?  ....  apa  le  perasaan diaorg kan  ..   mariz  dah  mati  ke ?
waduh  nmpak  sgt  aku  dah  jauh  kena  tinggal ...  nie  poppy  pon  da tahu   yg  devin  tu   mariz ..



Syayang posted on 8-8-2012 11:27 PM

kalam78 posted on 27-7-2012 01:03 PM static/image/common/back.gif
la   dah  tahu  ker ?  ....  apa  le  perasaan diaorg kan  ..   mariz  dah  mati  ke ?
waduh  nm ...

Mariz yg betul x mati... Dia dah keluar pun and marahkan devin sbb rampas suami dia....

Page: [1] 2
View full: IMPOSTOR - ASTRO BELLA 133