suelin9 posted on 29-3-2012 11:48 AM

hadiah untuk ibu mertua

Hai...saya baru disini...sedang memikirkan hadiah yang sesuai untuk para ibu. tahun lepas saya belikan purse untuk ibu mertua dan handbag untuk ibu saya tapi tahun ini saya tak tahu nak belikan apa pula. lagipun ibu mertua saya ni jenis up to date. saya takde idea hadiah yang sesuai untuk dia. hari lahir ibu mertua saya pada 9hb april ni.

minta tolong sesiapa berikan idea...

kurungkuning posted on 29-3-2012 12:05 PM

tudung ariani bling-bling batu swarovski {:mlnose:}

panasnyelavaitu posted on 29-3-2012 12:12 PM

Hai...saya baru disini...sedang memikirkan hadiah yang sesuai untuk para ibu. tahun lepas saya belik ...
suelin9 Post at 29-3-2012 11:48 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   aduyaii...problem ke ni?...camna kau boleh kawin ni?
dah tau masak nasi?

manakautau posted on 29-3-2012 12:42 PM

Hai...saya baru disini...sedang memikirkan hadiah yang sesuai untuk para ibu. tahun lepas saya belik ...
suelin9 Post at 29-3-2012 11:48 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Seindah indah perhiasan diatas muka bumi ini ialah seorang isteri yang soleh....

Sebaik baik Dan setinggi2 NILAI sebuah hadiah bagi  seorang mertua..adalah seorang menantu yang baik......

Hang nak MANAK sambung lagi tak??????

P.S.....Lava...simpan post ini baik baik...{:1_530:}

panasnyelavaitu posted on 29-3-2012 12:46 PM

Seindah indah perhiasan diatas muka bumi ini ialah seorang isteri yang soleh....

Sebaik baik  ...
manakautau Post at 29-3-2012 12:42 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   wokey...
tapi tt cakap MIL dia uptodate le..

tarak hadiah mahal..bukan menantu omak..

IceCream_Soda posted on 29-3-2012 12:51 PM

bawak MIL pegi Jakel, pastu suruh dia pilih 2-3 pasang kain, make sure u ada masa paling2 pun 3jam utk dia memilih... pastu ngan senyumnyer u hulur CC pastu ngan senyum juga u sign... confirm dia gumbira {:thumbo

Artemesiaa posted on 29-3-2012 12:59 PM

Sponser dia gi spa treatment for full day

suelin9 posted on 29-3-2012 01:03 PM

Reply 2# kurungkuning


    dia dh byk tudung...siap tempah lagi...huhuhu pening ni dok pikir.

suelin9 posted on 29-3-2012 01:04 PM

Reply 3# panasnyelavaitu


    bukan takat nasi...mcm2 lagi dh masak tau...siap wat begedil ayam then dia bwk bekal g keje...hehehe

panasnyelavaitu posted on 29-3-2012 01:07 PM

Reply  panasnyelavaitu


    bukan takat nasi...mcm2 lagi dh masak tau...siap wat begedil ayam t ...
suelin9 Post at 29-3-2012 13:04 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   ye le tu..
kau tanya MIL apa dia nak..pastu kau beli..wrap cantik2..

masa birthday tu kau bagi sambil jerit..SURPRISE...

mammavoque posted on 29-3-2012 01:09 PM

emas putih satu set. rantai leher+gelang+cincin+subang :$. up to date sgt adiah nih.:loveliness:

manakautau posted on 29-3-2012 01:09 PM

wokey...
tapi tt cakap MIL dia uptodate le..

tarak hadiah mahal..bukan menantu omak..
panasnyelavaitu Post at 29-3-2012 12:46 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Buku bertajuk ALAM ROH..you think a bit too much??????
;P

manakautau posted on 29-3-2012 01:11 PM

emas putih satu set. rantai leher+gelang+cincin+subang . up to date sgt adiah nih.
mammavoque Post at 29-3-2012 13:09 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Belum Kira satu set kalau belum trmasuk gelang kaki........;P

mammavoque posted on 29-3-2012 01:15 PM

alamakkkk tetinggal satu tu manak:doh3: mekasih tolong cukupkan satu set tuh;P

panasnyelavaitu posted on 29-3-2012 01:17 PM

Buku bertajuk ALAM ROH..you think a bit too much??????
manakautau Post at 29-3-2012 13:09 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   wrap together with buku Di Alam Kubur...

manakautau posted on 29-3-2012 01:20 PM

wrap together with buku Di Alam Kubur...
panasnyelavaitu Post at 29-3-2012 13:17 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Sama lah tu...cuma kalau yang bertajuk alam roh..agak subtle sikit Dari tajuknya alam kubur..yang nahunya macam agak keras tak Ada unsur kelembutan....;P

manakautau posted on 29-3-2012 01:22 PM

alamakkkk tetinggal satu tu manak mekasih tolong cukupkan satu set tuh
mammavoque Post at 29-3-2012 13:15 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Jangan  laki hang PM MANAK jap lagik...Ngamuk..sebab now hang dah ngoyok mintak dia gelang kaki yang hang takdok......lak......:lol:

panasnyelavaitu posted on 29-3-2012 01:22 PM

Sama lah tu...cuma kalau yang bertajuk alam roh..agak subtle sikit Dari tajuknya alam kubur..yan ...
manakautau Post at 29-3-2012 13:20 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   wokey..kensel Di Alam Kubur...masukkan Malam Pertama Di Alam Kubur..

dewi posted on 29-3-2012 01:31 PM

tgk bajet la ... hehehe

kalau bajet unlimited beli jer bling2 satu set ala2 anak mami

or belikan pakej umrah ker...

bajet kecik belilah kain pasang ker..pekaj cuti kat langkawi ker..( murah gak tu )

lagi kecik lagi bajet ko buat kek sendiri jer .. present  

apa pun its the tot that counts

manakautau posted on 29-3-2012 01:34 PM

wokey..kensel Di Alam Kubur...masukkan Malam Pertama Di Alam Kubur..
panasnyelavaitu Post at 29-3-2012 13:22 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Hopefully tak kena gelar MENANTU HANTU lepas tu.......:lol:

panasnyelavaitu posted on 29-3-2012 01:37 PM

Hopefully tak kena gelar MENANTU HANTU lepas tu.......
manakautau Post at 29-3-2012 13:34 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   teringat dialog tompel..
kopi dah bagus..hitam, pekat, likat...tapi takde gula tak guna jugak...

suelin9 posted on 29-3-2012 02:43 PM

Reply 5# panasnyelavaitu


    tu la mmg up to date...tp mahal pn tk mahal mana bajet...dlm 200 je...hehehe

suelin9 posted on 29-3-2012 02:45 PM

Reply 6# IceCream_Soda


    dia dh band jakel sbb sblm ni beli kain yg kualiti tak setanding dgn harga...dia suka lagi gulati's. hehehe sbb ms beli baju nikah dulu kt gulati's set dgn kain satin dia bila renyuk pn stil ok...my MIL ni mmg pakar pasal kain2 ni...:)

suelin9 posted on 29-3-2012 02:47 PM

Reply 10# panasnyelavaitu


    good idea! hehehe akan difikirkan...thanks ye panasnyelavaitu :)

suelin9 posted on 29-3-2012 02:49 PM

Reply 11# mammavoque


    wah mammavoque... mmg up to date betul tu...tapi ongkosnya besar...hehehe gpn dia dh byk brg kemas..hehehe
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8
View full: hadiah untuk ibu mertua