faiz_ampang posted on 9-8-2009 12:31 PM

macam mana nak setting?

salam sume.
aku nak tnya la..
mcm mana nak setting IE ni..aku nak jadikkan dia homepage..
bkn mozilla..
tetiba je mozilla ni jadik homepage..so kalo nak bg IE jadik homepage..
mcm mana erk..

hBk posted on 9-8-2009 01:58 PM

maksud ko nk jdkan IE default browser ek?

aziz79 posted on 9-8-2009 02:04 PM

start/> control panel>internet option>program> Click to select the Internet Explorer should check to see whether it is the default browser check box.

http://support.microsoft.com/kb/284456

bzzts posted on 9-8-2009 02:55 PM

aku tak galakkan IE sbg default browser. vulnerable you.... :$

guna la 3rd party browser yg tak glemer sbg default browser. Opera contohnya, payah nk install plugin, takde extension.

kalo IE dan firefox, masih ada ancaman utk pc dimasuki anasir2 yg tak best tu, malware, adware, spyware, etc... :re:

faiz_ampang posted on 9-8-2009 03:00 PM

ok tq sume..
ni aku guna pc kat opis aku..
tetiba je mozilla jadik home page
skang dh leh..
tq sume
Page: [1]
View full: macam mana nak setting?